Today Amazon Quiz Answers

amazon answer and win, amazon answers today, amazon answers today quiz, amazon app only quiz, amazon app quiz, amazon app quiz answers, amazon contest, amazon contest answers, amazon daily quiz today, amazon daily quiz today answer, amazon daily quiz, amazon fun zone, amazon fun zone answers, amazon fun zone answers today, amazon quiz answer today, amazon quiz answers

How to play the Amazon Quiz contest?

Step 1: Download and install the Amazon App from Google Play Store or Apple App Store.

Step 2: Log in to your Amazon Account

Step 3: Now go to the menu and click on the "Programs and Features' section, then click on "FunZone".

Step 4: Click on Amazon Quiz Banner and tap the “Start” Button.

Step 5: Now answer the five questions correctly. You will win Exciting Prizes If you are lucky.

Step 6: Check the list of Amazon Quiz Winners at the End of the Day by clicking here

Amazon Quiz details for 29 July 2021

  • Quiz Date: 29 July 2021
  • Quiz Time: Midnight 12 AM to 11:59 PM
  • Quiz Prize: Rs.25,000/- Amazon Pay Balance
  • Winners will be declared on 30th July 2021, 01:00 PM.

Amazon Quiz Answer for 29 July 2021:-   

Question 1: What does 'P' stand for in Agni-P, a new class of missile in Agni Series launched by DRDO in 2021?
Answer 1: C) Prime

Question 2: Which country has recently launched a new digital wallet for bitcoin called 'Chivo'?
Answer 2: A) El Salvador

Question 3: Since 1948, World Olympic Day or International Olympic Day is celebrated every year on which date?
Answer 3: A) June 23

Question 4: This popular breed of dog originated in which country?
Answer 4: C) Germany

Question 5: This popular breed of dog originated in which country?
Answer 5: C) Germany

Amazon Quiz details for 28 July 2021

  • Quiz Date: 28 July 2021
  • Quiz Time: Midnight 12 AM to 11:59 PM
  • Quiz Prize: Rs.10,000/- Amazon Pay Balance
  • Winners will be declared on 29th July 2021, 01:00 PM.

Amazon Quiz Answer for 28 July 2021:-   

Question 1: India's first indigenous aircraft carrier will be known by what name once it is commissioned?
Answer 1: INS Vikrant

Question 2: In July 2021, which became the first country to be awarded a malaria-free certification in the WHO Western Pacific Region?
Answer 2: China

Question 3: Bayer has launched India's first-ever yellow variety of what fruit named 'Yellow Gold 48'?
Answer 3: Watermelon

Question 4: Which river of significance to India is depicted here?
Answer 4: Ganga

Question 5: Which is this bird, that can fly backwards?
Answer 5: Hummingbird

Amazon Quiz details for 27 July 2021

  • Quiz Date: 27 July 2021
  • Quiz Time: Midnight 12 AM to 11:59 PM
  • Quiz Prize: Rs.20,000/- Amazon Pay Balance
  • Winners will be declared on 28th July 2021, 01:00 PM.

Amazon Quiz Answer for 27 July 2021:-   

Question 1: In June 2021, Naftali Bennett became the new prime minister of which country?
Answer 1: Israel

Question 2: Blue Origin’s New Shephard reusable rocket system is named after which famous personality?
Answer 2: Alan Shepard

Question 3: In June 2021, who became the third man, after Roy Emerson and Rod Laver, in history to win all four Grand Slams twice?
Answer 3: Novak Djokovic

Question 4: This is a device to operate what?
Answer 4: Drone

Question 5: Identify this legendary creator.
Answer 5: Stan Lee

Amazon Quiz details for 26 July 2021
  • Quiz Date: 26 July 2021
  • Quiz Time: Midnight 12 AM to 11:59 PM
  • Quiz Prize: ₹15,000 Amazon Pay Balance
  • Winners will be declared on 27th July 2021, 01:00 PM.

Today Amazon Quiz Answer for 26 July 2021:-   

Question 1: Margherita Hack, an Italian astrophysicist who was recently honoured with a Google Doodle, is known by which of the following names?

Answer 1: The Lady of the Stars

Question 2: Jardalu is a unique mango variety from which state of India?

Answer 2: Bihar

Question 3: Lynetteholm is an artificial island being built in which country?

Answer 3: Denmark

Question 4: Name this popular breed of dog
Answer 4: Beagle

Question 5: Which type of basketball shot is shown here?

Answer 5: Dunk

Tags: 

amazon answer and win, amazon answers today, amazon answers today quiz, amazon app only quiz, amazon app quiz, amazon app quiz answers, amazon contest, amazon contest answers, amazon daily quiz today, amazon daily quiz today answer, amazon daily quiz, amazon fun zone, amazon fun zone answers, amazon fun zone answers today, amazon quiz answer today, amazon quiz answers

Post a Comment

0 Comments